miercuri, 14 aprilie 2010

Alooo Primaria!!

Cateva lucruri punctate:

1. Primariei Iasi si lui Gheorghe Nichita: cand dracu va apucati de treaba si faceti si voi strazile astea ( si poate rezolvati si celelalte probleme ale orasului )? Domn' "bremar" lasa-ti naibii echipa aia de fotbal ca sunt treburi mult mai urgente in oras. Cand ati fost ultima oara prin CUG? Cand ati iesit ultima oara pe strazile laturalnice sau cele de la periferie? Va anunt ca strazile Iasului nu inseamna doar bulevardul Copou ( unde locuiti ) si Centru ( unde "lucrati" - vorba vine ). Mai scoateti subordonatii la asfaltari ca ne inghite pamantul. Nu trebuie sa ai masina ca sa vezi asta. Si poate mai iesiti prin oras sa vedeti cum va stau "alegatorii" si nealegatorii.  

                                                                     ASFALTAREA NU ÎNSEAMNA CÂRPIRE!!!!!

 2. RATP si domnului Maricel Gherca: daca tot vreti sa scumpiti biletele...macar faceti ceva pentru banii aia. Poate va trece prin cap sa mai reparati microbuzele. Ca sa va dau un indiciu: poate ar trebui sa mai schimbati suspensiile. Am mers azi cu 21 (defapt merg mai des) pana in CUG. M-a luat dracu. Nu stiu daca e corect sa dam bani mai multi ca sa circulam cu aceleasi cacaturi.
PS: poate de data asta invatati sa va gestionati si bugetul ca sa nu fim nevoiti sa mai suportam inca o scumpire a transportului in comun. 


Niciun comentariu: