miercuri, 7 ianuarie 2009

Jurnalul de Est - sfarsit


Jurnalul de Est - ultimul cadru

Azi a fost "ultima sedinta de sumar". Atmosfera apasatoare, lacrimi in ochi, si parere de rau. Pe 15 ianuarie implineam un an de pozar de presa. Am avut parte de o echipa unita si de treaba. Au fost si momente urate si frumoase. Oricum...de echipa numai de bine. Am inceput anul cu un mare chef de munca...acum insa fara loc de munca. Azi ne-am luat textele, pozele si lucrurile de la redactie. Am mai ramas doar trei oameni. Directoarea, fotograful si redactorul... Acus trebuie sa plecam. O sa ne mai intalnim luna asta sa incheiem socotelile si sa facem ultima sedinta de sumar cu echipa intreaga undeva la un pahar de vorba. Pana atunci numai de bine... si ... cautam loc de munca!
Imi pare bine ca am lucrat cu voi!


11 comentarii:

Vladimir Negru (Monochrome) spunea...

Imi pare rau ca s-a inchis ziarul, mai ales ca a lucrat si tatal meu candva acolo si s-a zbatut mult pentru ziarul ala.

Ştefana Cristina Czeller spunea...

Imi pare rau pentru tot colectivul de acolo, mai ales ca unii dintre oamenii de la Jurnalul au fost colegi cu mine la Evenimentul sau ne-am intilnit pe teren. Din pacate, in toate lumea media are acum de suferit, dar patronul nu a procedat corect cu voi. Sper sa va gasiti de lucru in alta parte si sa uitati experienta asta. Noroc mult!

DanG spunea...

Imi pare rau ca a fost inchis ziarul.. nu stiam ca are probleme. sper sa fie totul ok cu voi cat de curand.

Bafta!

bettips spunea...

Si noua ne pare bine ca am lucrat cu tine, Jorj, dar nu se termina lumea aici. Au fost locuri de munca si vor mai fi.
Sa dea Domnu sa fim sanatosi noi, ca restu vine de la sine - avem experienta de ani de zile, am demonstrat ca nu suntem mediocri, poate vom gasi ceva de lucru repede, nu musai in presa, acolo unde va fi (daca va fi) nevoie de noi.
Oricum, un astfel de gest a venit oarecum ca un soc pentru multa lume, pentru ca existau alternative. Ma rog, fiecare face cum il taie capul si cat il duce punga...
Unii raman someri, altii petrec.
Multa bafta tuturor colegilor, dusmanilor si indiferentilor! Sa auzim de bine!

stirista spunea...

Acesta este sfarsitul unei publicatii care a functionat aproape 7 ani in Iasi (la inceputul lunii mai 2009 ar fi implinit 7 ani de existenta)! - continuarea - pe www.ceraselastirista.blogspot.com!

Unknown spunea...

Asta a fost tot...din pacate! Mie imi pare bine ca am lucrat intr-o echipa atat de FAINA!!Mult noroc tuturor!!!!!

Paul spunea...

Tin sa multumesc in mod special ziaristilor de la JdE care s-au ocupat de paginile de social, cultural si economic. Consider ca acele rubrici au fost cel mai bine scrise din toata presa ieseana.
Nu s-ar putea ca niste fosti redactori de la JdE sa cumpere numele ziarului si sa-l faca exclusiv online?
Suntem in secolul 21 si asa ceva ar trebui sa nu fie o problema.
Schimbati layout-ul, continutul si publicitatea de pe site si faceti-l functionabil.
Daca veti dori, putea si reusi sa puneti pe picioare un alt ziar, editie tiparita, cu aproape acelasi colectiv redactional, vreau sa cumpar primul abonament, cu conditia ca ziarul sa fie independent, sa nu fie controlat de un afacerist cu conexiuni politice semnificative.
Organizati-va cumva, intrati pe online! Nu credeti ca este mai simplu pe online?
Succes in continuare si Sanatate!

stirista spunea...

in loc de ceraselastirista, a se citi: http://stiridespreiasi.blogspot.com/:)

Nicoleta spunea...

Sper sa mai fac parte vreodata dintr-un colectiv atat de frumos...Mult succes!

Paul Gorban spunea...

Chiar imin pare rau pentru echipa JDE. Erau uniti si simpatici. Pe cei mai multi ii stiam de pe teren. Ziarul il rasfoiam in fiecare diminata pentru revista presei. Dar vorba lui Sava, FACETI ziarul sa functioneze on line. Multa bafta tuturor si nu fiti speriati, oamenii buni gasesc de lucru. (Totusi e bizar cum patronul v-a spus PA, cam suspect.)

simona_lozovschi spunea...

E inutil sa mai spun cat regret ca s-a incheiat atat de curand aventura aceasta numita "Jurnalul de Est". A fost o experienta minunata! "Multumesc si eu!!" Toate cele bune!