marți, 6 ianuarie 2009

Jurnalul de Est s-a inchis!



Dupa o sedinta scurta...am aflat cu totii ca de maine ziarul nu mai iese...si ca...azi am muncit degeaba. Se putea face anuntul de dimineata sa nu stau ca prostu' 4 ore in ninsoare si frig pentru niste poze care nu mai vad pagina. Cat despre toata chestia cu ziarul...comentariile le voi face mai incolo. Asa ca...suntem someri doritori de munca. Cine vrea sa ne angajeze?

4 comentarii:

Paul spunea...

Jurnalul de Est era cel mai bun cotidian iesean la rubricile social, cultural si economic. Parere subiectiva, evident.
Este si vina noastra, a cititorilor, ca am preferat editia electronica in defavoarea editiei tiparite. Dar si voi ati avut probleme GRAVE cu marketingul. Am spus-o inca de anul trecut din aprilie.
De curiozitate: daca Florin Ghetau ar fonda un ziar nou, independent, cu sprijinul unor businessmeni ieseni, fara implicare politica serioasa, ai accepta sa lucrezi la acest potential ziar?
Florin Ghetau are o bogata experienta in presa scrisa, este trist sa vezi cum el si alti oameni au fost aruncati in strada. Sper sa-ti gasesti rapid un nou loc de munca in care sa-ti folosesti abilitatile la capacitate maxima.
Succes si Sanatate!

antiq spunea...

George , s-a incheiat un capitol ,
urmeaza unul nou ... cu un zambet fugar si amintirea lucrurilor frumoase , priveste inainte . Ceea ce stii sa faci tu , nu iti poate lua nimeni ... si cat exista lumina , este si speranta . Am incredere in forta ta ...

Anonim spunea...

Îmi pare rău, dar asta e viaţa şi ...economia. Am trecut pe vremuri prin situaţii identice cu "Realitatea" şi "Independentul". Pot garanta ca toţi cei care au jurnalismul in sange vor gasi de lucru in altă parte. Pentru altii, va ramane o experinta deosebita, chiar daca se vor orienta spre alte domenii. Ştiu ca nu va consoleaza, dar chiar daca aţi fost primii sacrificaţi, nu veţi fi şi ultimii...

octavia spunea...

octavia

sunt putini cei cu care as mai lucra in presa. experientele in sine, negative sau pozitive, sunt cele mai bune motive. cu cei de la jurnalul, da . categoric. acum hai sa nu jelim ca dupa un mort...

multi de la jurnalul erau niste oameni extraordinari, sunt sigura ca le va fi greu sa-si gaseasca ceva bun, deoarece, si ca sa inchei putin patetic, dar ca tot a fost 15 ianuarie, citez : ,, Am intalnit atat de multi oameni buni in meserie, dar atat de putini oameni '', Eminescu.